Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in de winkelwagen.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

Waarom kiezen voor een waterbed?

Waterbedden bieden u dé perfecte ondersteuning tijdens de slaap doordat een waterbed zich aanpast naar de vormen en drukpunten van uw lichaam. Dit zorgt voor een hoog ligcomfort, een ontspannen gevoel en een gezonde nachtrust doordat u veel minder zult draaien en woelen. Dit heeft bovendien een positief effect op een groot aantal lichamelijke klachten zoals rug- en schouderklachten. Bovendien zorgt de warmteregelaar in het waterbed ervoor dat u in de zomer heerlijk koel slaapt en in de winter juist lekker warm. Een ander voordeel is dat een waterbed nauwelijks vocht, bacteriën en stof verzamelt waardoor het uitermate geschikt is voor mensen met allergieën.

Waterbed advies

De waterbedden van Atlantic

Een waterbed van Atlantic wordt afgestemd op uw voorkeuren qua afmetingen, instaphoogte en materialen. Atlantic levert uitsluitend in Nederland gefabriceerde kwaliteitsbedden en daardoor bent u jarenlang verzekerd van een comfortabele nachtrust. U kunt bij Atlantic niet alleen terecht voor de gangbare soorten en maten waterbedden, maar ook voor afwijkende maten doordat Atlantic beschikt over haar eigen productiefaciliteiten.

Waterbed softside
Beddenzaak Nijmegen
waterbed

Onze collectie waterbedden

Softside: Tegenwoordig is het populairste waterbed het softside waterbed. Dit waterbed heeft afgeschuinde schuimranden waarbinnen het watermatras rust. Het bovenste deel van deze rand is zachter dan het onderste deel waardoor uw gewicht op een ideale manier verdeeld wordt en u gemakkelijker kunt in- en uitstappen. Voor ieder onderdeel van het softside waterbed kunnen verschillende keuzes gemaakt worden die afhankelijk zijn van uw persoonlijke voorkeuren en uw budget. Softside waterbedden zijn niet alleen erg comfortabel, maar ook erg duurzaam en worden daarom standaard geleverd met 7 of 10 jaar garantie.

Wilt u meer weten over de gehele collectie waterbedden van Atlantic? Ga dan naar onze website: www.waterbed.nl

Waterbed softside

Duo: Heeft uw partner andere voorkeuren dan u qua stabilisatie en/of temperatuur? Of is er sprake van een behoorlijk verschil qua lichaamsgewicht (+/- 50 kilo) tussen u en uw partner? Dan kan het duo waterbed van Atlantic wellicht de perfecte oplossing voor u zijn. Een waterbed duo systeem bestaat uit twee aparte watermatrassen in één bed waardoor ieders wensen en voorkeuren vervuld kunnen worden.

Aquabox: De Aquabox biedt u het comfort van een waterbed en de uitstraling en instaphoogte van een boxspring. Hierdoor geniet u van alle voordelen van een Atlantic softside waterbed en profiteert u ook van de aangename in- en uitstaphoogte en de chique uitstraling van een boxspring.

Combi: U slaapt graag op een waterbed, maar uw partner niet? Bij Atlantic kunt u ook terecht voor tweepersoonsbedden die half waterbed en half gewoon bed zijn. Zo genieten jullie beide van een goede nachtrust op een slaapsysteem dat is afgestemd op jullie persoonlijke voorkeuren. Het ‘normale’ matras wordt aangemeten via onze unieke matrassenscan.

Accessoires
Slaapspecialist Atlantic Bedden
Waterbed styling

Kom langs in onze showroom!

In onze 2500 m2 grote waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) geven wij u graag een persoonlijk slaapadvies.

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons

Showroom