Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in je winkelmand.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

Lek waterbed?

De waterbedden van Atlantic zijn van de hoogste kwaliteit, maar helaas kan er wel eens een lekje in het waterbed ontstaan. Het is dan belangrijk om uw waterbed naar Atlantic te brengen zodat onze waterbedspecialisten het matras uitgebreid kunnen controleren. Hierdoor kunnen toekomstige lekjes voorkomen worden. Deze service is binnen de garantietermijn (10 jaar) geheel kosteloos. Daarnaast bestaat er ook een methode om lekkages vrij eenvoudig zelf te repareren. Voor deze reparatie heeft u een speciaal waterbed reparatieset nodig en deze is eenvoudig te bestellen via onze webshop. In het onderstaand filmpje ziet u stap-voor-stap hoe u zelf het lek eenvoudig kunt repareren.

LET OP: Repareer uw waterbed nooit met andere producten zoals een bandenplakset of duct tape.

Waterbed leegpompen?

Wanneer u gaat verhuizen of het waterbed wilt verplaatsen, zal u uw waterbed leeg moeten pompen. Dit is gelukkig een eenvoudig klusje. Met een speciale waterpomp voor waterbedden kan het namelijk al binnen een half uurtje gepiept zijn. Hierna kunt u het watermatras eenvoudig opvouwen. Zo’n waterpomp huren kan bij Atlantic al voor slechts €35 per dag. In de onderstaande instructievideo kunt u bekijken hoe u het waterbed snel leeg kunt maken met behulp van deze waterpomp. Daarnaast ontvangt u bij de waterpomp ook een handleiding en kunt bij overige vragen contact opnemen met de waterbedspecialisten van Atlantic.

LET OP: Atlantic raadt u sterk af om andere methoden te gebruiken om uw waterbed leeg te krijgen. Zo voorkomt u dat het waterbed onherstelbaar beschadigd raakt en de stabilisatie verschuift.

Waterbed ontluchten?

In een watermatras ontstaan na verloop van tijd luchtbelletjes waardoor het waterbed kan gaan klotsen. Dit kan een nadelig effect hebben op uw slaapcomfort. Daarom is het van belang om luchtbellen te verwijderen. Door uw waterbed te ontluchten met een speciaal ontluchtingspompje, kunt u blijven genieten van een prettige nachtrust. Dit speciale ontluchtingspompje kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. In de video hieronder ziet u hoe het ontluchten in zijn werk gaat. Als u last heeft van hardnekkige luchtvorming in uw waterbed, kunt bij Atlantic anti-lucht kopen.

Keren matras

Voor het verhogen van de duurzaamheid van het matras is het raadzaam om het matras één keer per maand te keren. Het keren gaat als volgt:
1. Het hoofd- en voeteneinde omdraaien
2. Onder- en bovenzijde van het matras omkeren

Conditioner

Bij elk waterbed wordt per slaapplek een flesje Atlantic conditioner geleverd. De waterbeddenconditioner kunt u het beste ieder half jaar toevoegen aan uw waterbed. De conditioner zorgt ervoor dat de ontwikkeling van algen en bacteriën wordt tegengegaan. Algen en bacteriën kunnen zorgen voor een onaangename geur in uw slaapkamer en verhogen bovendien de kans op luchtbelvorming. De conditioner is te koop in onze showroom in Wijchen en in onze webshop. Daarnaast kunt u de conditioner ieder half jaar laten opsturen door Atlantic. Hierbij ontvangt u gratis één flesje vinylreiniger.

Stopzetten conditioner

Zonder tegenbericht worden nieuwe flesjes conditioner ieder half jaar automatisch opgestuurd. Indien u deze service wilt stopzetten, kunt u ons een e-mail sturen met daarin uw naam, postcode en huisnummer. Wij zorgen er dan voor dat uw halfjaarlijkse bestellingen uit ons systeem worden gehaald.