Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in de winkelwagen.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

Waarom een Matrassenscan?

Een goede nachtrust begint met een goed bed. Er bestaat eigenlijk niet zoiets als ‘het beste bed’ omdat iedereen unieke lichaamseigenschappen heeft. Bovendien vraagt ieder slaapprofiel om een ander soort slaapsysteem. Om ervoor te zorgen dat u ‘s nachts prettig kunt slapen, is het belangrijk dat u een matras-/bodemcombinatie kiest die u precies de juiste ondersteuning en drukverdeling geeft. Maar hoe weet u zeker dat een matras bij uw lichaam past? Enkele minuten proefliggen in een beddenwinkel geeft namelijk maar een beperkt beeld en zegt niets over het comfort dat u op de lange termijn zult ervaren. Bovendien is de keuze tegenwoordig overweldigend en is het daardoor praktisch onmogelijk om alle opties uitgebreid te testen. Atlantic biedt u de ultieme oplossing voor dit probleem: de Matrassenscan. Deze unieke scan geeft u een betrouwbaar en analytisch advies. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met uw specifieke lichaamseigenschappen en uw slaaphouding.

Matras advies

“Ik zou Atlantic aanbevelen vanwege de service, en de betrouwbaarheid en de passie voor het product.” – Machteld

Matrassenscan

Het belang van een goed matras

Een essentieel onderdeel van een goede nachtrust is de juiste matras-/bodemcombinatie. De aanschaf hiervan is daarom ook een belangrijke investering in uw gezondheid waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Let wel, niet alleen uw matras is belangrijk voor een optimale nachtrust. Ook bedbodems en hoofdkussens dragen bij aan uw slaapcomfort. Wanneer u comfortabel kunt slapen, geeft u dat de nodige energie om de dag vol enthousiasme door te kunnen komen. Slapen op goed slaapsysteem heeft bovendien een positief effect ten aanzien van bijvoorbeeld nek- en rugklachten. Wanneer uw keuze voor een matras is afgestemd op uw unieke lichaamseigenschappen, wordt de fysiologische stand van uw wervelkolom op de juiste manier ondersteund waardoor nek- en rugklachten kunnen worden voorkomen of verminderd.

Hoe werkt de Matrassenscan?

De Matrassenscan werkt op basis van een slim sensorsysteem. Een intelligente sensormat meet nauwkeurig de drukpunten van uw lichaam op alle denkbare combinaties van matrassen en bedbodems. Op deze manier wordt exact duidelijk welke matras-/bodemcombinaties geschikt zijn voor uw lichaam, en kunt u een weloverwogen keuze maken op basis van uw budget en persoonlijke wensen. De Matrassenscan is voor u bovendien tijdbesparend doordat u een geschikt matras (en bedbodem) kunt kopen zonder dat u hiervoor meerdere beddenwinkels hoeft te bezoeken en talloze bedden moet testen. In deze onderstaande korte video wordt uitgelegd hoe de Matrassenscan precies werkt. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de slaapspecialisten van Atlantic.

Matras kiezen

Merken en maatwerk

Atlantic biedt een doordacht assortiment matrassen en bodems van verschillende topmerken. Daarnaast is Atlantic partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteitsproducten. Door deze nauwe samenwerkingen heeft Atlantic bovendien de mogelijkheid om unieke matrassen te kunnen leveren die speciaal ontwikkeld worden samen met deze topfabrikanten. Dit alles zorgt ervoor dat de slaapspecialisten van Atlantic bij iedereen een passende slaapoplossing kunnen aanmeten.

Welk matras past bij mij?

Dat ontdekt u met onze gratis en vrijblijvende Matrassenscan. De Matrassenscan is de beste – en meest objectieve – manier om snel te testen welk matras het meest geschikt voor u is.