Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in de winkelwagen.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

De Kretic Latex 7.18 is een latex matras met een latex afdeklaag. Latex is van nature veerkrachtig en daardoor biedt de Kretic Latex 7.18 een goede lichaamsondersteuning. Dit matras is bovendien voorzien van 7 comfortzones en wordt gekenmerkt door een soepel en extra zacht ligcomfort. Ondanks dat latex warme isoleert, is de Kretic Latex 7.18 absoluut niet te warm. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Valtic HrVe 7.25 is een koudschuimmatras met een traagschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. De Valtic HrVe 7.25 wordt bovendien gekenmerkt door een soepel en zacht ligcomfort. Vanwege de goede warme isolatie is het matras zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Eltic PoVe 7.24 is een pocketveermatras met een traagschuim afdeklaag. Voor een optimaal ligcomfort zijn de veren in 7 comfortzones verdeeld waardoor uw lichaam op een goede manier wordt ondersteund. De traagschuim afdeklaag zorgt er bovendien voor dat het matras zeer geschikt is voor mensen die het snel koud hebben. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Valtic PoVe 7.24 is een pocketveermatras met een traagschuim afdeklaag en wordt gekenmerkt door een zacht en soepel ligcomfort. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras bovendien voor een optimale ondersteuning van het lichaam. De goede ventilatie zorgt voor extra slaapcomfort doordat het matras niet te warm, maar ook zeker niet te koud is. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Kretic MpLa 7.20 is een micropocketvering matras met een traagschuim afdeklaag. Voor een prettig ligcomfort zijn de veren in 7 comfortzones verdeeld waardoor uw lichaam de optimale ondersteuning krijgt. De goede ventilatie zorgt er bovendien voor dat het matras niet te warm, maar ook niet te koud is. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Eltic PoVl 7.24 is een pocketveermatras met een traagschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. Verder staat de Eltic PoVl 7.24 bekend om een zacht en soepel ligcomfort. Vanwege de uitstekende ventilatie is dit matras bovendien zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Temtic HrVe 1.19 is een koudschuimmatras met een traagschuim afdeklaag. Dit medium-harde matras wordt gekenmerkt door een goede lichaamsondersteuning en een prettig ligcomfort. Vanwege de uitstekende warmte isolatie is het matras bovendien zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.