Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in de winkelwagen.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

De Eltic PoVe 7.24 is een pocketveermatras met een traagschuim afdeklaag. Voor een optimaal ligcomfort zijn de veren in 7 comfortzones verdeeld waardoor uw lichaam op een goede manier wordt ondersteund. De traagschuim afdeklaag zorgt er bovendien voor dat het matras zeer geschikt is voor mensen die het snel koud hebben. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Valtic PoHr 7.24 is een pocketveermatras met een koudschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. De Valtic PoHr 7.24 is bovendien zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben in bed en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Valtic PoLa+ 7.22 is een pocketveermatras met een latex afdeklaag. Voor een optimaal ligcomfort zijn de veren in 7 comfortzones verdeeld waardoor uw lichaam op een goede manier wordt ondersteund. De Valtic PoLa+ 7.22 wordt bovendien gekenmerkt door een uitstekende ventilatie en een zacht en soepel ligcomfort. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Valtic PoVe 7.24 is een pocketveermatras met een traagschuim afdeklaag en wordt gekenmerkt door een zacht en soepel ligcomfort. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras bovendien voor een optimale ondersteuning van het lichaam. De goede ventilatie zorgt voor extra slaapcomfort doordat het matras niet te warm, maar ook zeker niet te koud is. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Kretic PoLa+ 7.28 is een pocketveermatras met een latex afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. Dit matras staat bovendien bekend om een zeer zacht en soepel ligcomfort. Vanwege de uitstekende ventilatie is de Kretic PoLa+ 7.28 zeer geschikt voor personen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Eltic PoVl 7.24 is een pocketveermatras met een traagschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. Verder staat de Eltic PoVl 7.24 bekend om een zacht en soepel ligcomfort. Vanwege de uitstekende ventilatie is dit matras bovendien zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Eltic PoGe 7.21 is een pocketveermatras met een koudschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit medium-harde matras voor een optimale lichaamsondersteuning. Vanwege de uitstekende ventilatie is de Eltic PoGe 7.21 bovendien uitermate geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Eltic PoHr 7.21 is een pocketveermatras met een koudschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. De Eltic PoHr 7.21 biedt u bovendien een stevig ligcomfort. Vanwege de uitstekende ventilatie is dit matras zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Eltic BrPoHr 7.21 is een pocketveermatras met een koudschuim afdeklaag. De pocketveren hebben een goede veerkracht en zorgen voor een prettig ligcomfort. De 7 comfortzones zorgen er bovendien voor dat dit matras u een optimale lichaamsondersteuning biedt. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Valtic PoHr 7.20 is een pocketveermatras met een koudschuim afdeklaag. De pocketveren hebben een goede veerkracht en bieden u de juiste lichaamsondersteuning en een stevig ligcomfort. Vanwege de uitstekende ventilatie is het matras bovendien erg geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.