Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in de winkelwagen.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

De Eltic MPhr 7.28 is een micropocketvering matras met een koudschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras ervoor dat uw lichaam een optimale ondersteuning krijgt. Dit medium-harde matras is bovendien zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. De open structuur van de koudschuim afdeklaag zorgt namelijk voor een uitstekende ventilatie. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Valtic MPhr 7.25 is een micropocketvering matras met een koudschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. Dit medium-harde matras is bovendien zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben in bed en/of veel transpireren. Dit omdat de open structuur van de koudschuim afdeklaag zorgt voor een optimale ventilatie. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Kretic MpLa 7.20 is een micropocketvering matras met een traagschuim afdeklaag. Voor een prettig ligcomfort zijn de veren in 7 comfortzones verdeeld waardoor uw lichaam de optimale ondersteuning krijgt. De goede ventilatie zorgt er bovendien voor dat het matras niet te warm, maar ook niet te koud is. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Kretic MpLa 7.20 is een micropocketvering matras met een latex afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit medium-harde matras voor een optimale lichaamsondersteuning en een prettig ligcomfort. Vanwege de uitstekende ventilatie is de Kretic MpLa 7.20 bovendien zeer geschikt voor personen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Valtic HLPoLa7.22 is een micropocketvering matras met een latex afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. De Valtic HLPoLa7.22 wordt daarnaast gekenmerkt door een zeer zacht en soepel ligcomfort. Vanwege de uitstekende ventilatie is dit matras erg geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Eltic MpPant 7.21 is een micropocketvering matras met een koudschuim afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit medium-harde matras voor een optimale lichaamsondersteuning. Vanwege de uitstekende ventilatie is de Eltic MpPant 7.21 bovendien uitermate geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.

De Eltic MpLa 7.21 is een micropocketvering matras met een latex afdeklaag. Dankzij de 7 comfortzones zorgt dit matras voor een optimale lichaamsondersteuning. Dit medium-harde matras wordt bovendien gekenmerkt door een goede ventilatie waardoor het matras niet te warm, maar ook niet te koud is. Atlantic is partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor wij de mogelijkheid hebben om unieke matrassen te kunnen leveren. Onze matrassen worden dus in nauwe samenwerking met deze topfabrikanten ontwikkeld.