Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in je winkelmand.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

Atlantic Bedden: al sinds 1981 dé expert in slaapcomfort

In 1979 importeerde Hans Schraven, oprichter van Atlantic Bedden, zijn eerste watermatras vanuit Amerika vanwege zijn aanhoudende rugklachten. Deze eerste ervaring met een waterbed legde de kiem voor ‘Atlantic Waterbedden’. Enkele jaren later, in 1981, werd de eerste waterbedwinkel in Wijchen geopend: ‘De Waterbedden Centrale’. In 2001 kwam Hans’ dochter, Joyce, ook in het bedrijf. Door de jaren heen heeft Atlantic zich weten te ontwikkelen tot dé waterbedspecialist van Nederland met klanten verspreid over het hele land. Daarnaast wist Hans een heus dealernetwerk op te zetten door onder de merknaam ‘Atlantic’ een eigen waterbeddenlijn op te zetten. Tot op de dag van vandaag is deze unieke waterbeddenlijn zeer succesvol en komen klanten hiervoor van heinde en verre naar Wijchen.

Historie slaapspecialist atlantic
Slaap comfort

De slaapspecialist voor ieder type slaper

Omdat niet iedereen fan is van een waterbed, kozen Hans en Joyce ervoor om hun assortiment uit te breiden met ‘gewone’ bedden. Ook hierbij is er bewust gekozen voor een collectie die uitsluitend bestaat uit producten van de hoogste kwaliteit. Na een jarenlange specialisatie in waterbedden ontwikkelde Atlantic zich dus al snel tot een allround beddenwinkel met een ruime collectie kwaliteitsproducten voor ieders wensen en voorkeuren. Hierdoor weet Atlantic altijd een passende slaapoplossing te vinden voor ieder type slaper. Bovendien kan Atlantic hierdoor zijn klanten de mogelijkheid bieden om alle denkbare slaapsystemen te vergelijken onder één dak.

De matrassenscan voor persoonlijk en betrouwbaar advies

Inmiddels is Atlantic veel meer dan alleen een beddenwinkel. Zo vindt u in het winkelpand aan de Stationslaan in Wijchen de unieke Matrassenscan. Dit is Hans’ eigen vinding met een wereldpatent waarmee de slaapspecialisten van Atlantic iedere klant kunnen voorzien van een persoonlijk slaapprofiel. Hierdoor kunt u op een betrouwbare manier een goede keuze maken voor het voor u meest geschikte matras. In de Matrassenscan is drie jaar onderzoek en ontwikkeling geïnvesteerd en dat werpt nog iedere dag zijn vruchten af. Niet alleen voor de klanten van Atlantic overigens, want ook door andere beddenfabrikanten wordt er regelmatig gebruik gemaakt van deze unieke innovatie in Wijchen.

Matrassenscan
Beddenzaak

De succesformule van Atlantic Bedden

Het succes van Atlantic kenmerkt zich door een uitstekende service met een persoonlijke aanpak en een zeer ruime collectie kwaliteitsproducten. Atlantic laat zich niet meevoeren door de huidige markt waarin talloze (online) prijsvechters gaan voor een ‘snelle verkoop’. Bij Atlantic Bedden staat de persoonlijke aandacht, de waarborging van kwaliteit en het geven van deskundig advies nog altijd zeer hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar om u jarenlang slaapcomfort te bieden, en ook ná levering en installatie staat het team van Atlantic voor u klaar. Wij van Atlantic zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Beddenzaak Nijmegen
Slaap advies geven aan klanten,
Accessoires