Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in de winkelwagen.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

Matrassen

In onze beddenspeciaalzaak hebben wij een doordachte collectie kwaliteitsmerken matrassen. Bovendien is Atlantic partner van verschillende toonaangevende fabrikanten waardoor u verzekerd bent van producten van de hoogste kwaliteit en een optimaal slaapcomfort. Atlantic levert namelijk unieke matrassen die in samenwerking met deze topfabrikanten worden ontwikkeld. Hierdoor kunnen onze slaapspecialisten altijd een geschikte slaapoplossing bieden aan ieder type slaper. Atlantic levert pocketvering matrassen, bonellvering matrassen, latex matrassen, polyether matrassen en visco-elastische of traagschuimmatrassen. Daarnaast zijn er ook veel combinatievormen mogelijk waarbij een matras is samengesteld uit verschillende soorten materialen. Voor meer informatie over de verschillende soorten matrassen in ons assortiment kunt u terecht op onze website (matrassenscan.nl).

Matras kiezen
Waterbed softside

Waterbedden

Heeft u liever een waterbed? Ook dan bent u bij Atlantic aan het juiste adres. Atlantic heeft namelijk een succesvolle eigen waterbeddenlijn die ontwikkeld en geproduceerd wordt in eigen beheer. De Atlantic watermatrassen kenmerken zich door duurzaamheid en hoge kwaliteitsstandaarden. Meer informatie over onze Atlantic watermatrassen vindt u op onze website: www.waterbed.nl

Bedbodems

Bij een goed bed hoort natuurlijk ook een goede bedbodem. In combinatie met het matras moet een bedbodem namelijk zorgen voor de juiste ondersteuning en ventilatie. Er zijn veel verschillende soorten bedbodems en iedere soort heeft andere eigenschappen. Bij Atlantic kunt u terecht voor een ruim assortiment bedbodems waaronder boxsprings, lattenbodems, spiraalbodems, schotelbodems en vlavro-bodems. Daarnaast zijn er ook combinatievormen mogelijk, bijvoorbeeld een schotelbodem met latten. Een goed ventilerende bedbodem is erg belangrijk omdat er anders een verhoogde kans is op schimmelvorming onder het matras. Een goede bedbodem draagt bovendien bij aan de levensduur en het comfort van uw matras.

Voor meer informatie over onze bedbodems kunt u een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Wijchen om zelf het verschil te ervaren.

schotelbodem

Schotelbodems: De schotelbodem bestaat uit kunststof schotels die apart van elkaar kunnen bewegen en veren. Het comfort is vergelijkbaar met een boxspring, maar het grote voordeel van een schotelbodem is dat de schotels eenvoudig afgesteld kunnen worden op uw lichaamsbouw. Deze bodem zorgt voor een optimale verdeling van het lichaamsgewicht doordat de bedbodem een groot raakvlak met het matras heeft. Deze bodems zijn geschikt voor een groot scala aan matrassen.

boxspring

Boxsprings: Een boxspring is een gestoffeerde matrasdrager met een kern van pocketveren of bonellveren. Geschikte soorten matrassen voor boxsprings zijn pocketvering matrassen, koudschuim matrassen en traagschuim matrassen. Boxsprings zijn altijd gestoffeerd waardoor ze in sommige gevallen minder geschikt zijn voor mensen met een stofallergie. Dit omdat de stoffering er niet afgehaald kan worden. Bij boxsprings is het van groot belang dat de kern van een goede kwaliteit is, met eventueel instelbare zones.

latenbodem

Lattenbodems: Een lattenbodem kan worden ingedeeld in zones met een verschillende mate van ondersteuning waardoor uw slaapcomfort verhoogd kan worden. De lattenbodem is minder geschikt wanneer twee mensen in het midden van het bed liggen. Voor de meest optimale ondersteuning kunt u echter beter kiezen voor een schotelbodem of een boxspring.

spiraalbodem

Spiraalbodems: Deze bedbodems zijn het meest geschikt voor wat stevigere matrassen. Deze bodem ventileert goed door de open structuur, maar kan niet worden ingedeeld in zones met verschillende mate van ondersteuning.

Vlavro-bodems: Een vlavro-bodem is de simpelste bedbodem die er is: feitelijk niet veel meer dan een houten of hardboard plaat met gaatjes voor de ventilatie. Deze bedbodem heeft geen toegevoegde waarde voor uw slaapcomfort of de levensduur van uw matras.

Hoofdkussens

Ook een goed hoofdkussen is onmisbaar voor een optimale nachtrust. Vandaar dat wij het hoofdkussen persoonlijk aanmeten. Het is belangrijk dat een hoofdkussen u een goede ondersteuning biedt zodat nek- en rugklachten voorkomen kunnen worden. Als we slapen, moet ons hoofd zodanig ondersteund worden dat onze ruggengraat in een natuurlijke positie blijft. Uw slaaphouding is bepalend voor uw keuze voor een hoofdkussen: een zijslaper heeft over het algemeen een ander hoofdkussen nodig dan een rugslaper of een buikslaper. Atlantic heeft een uitgebreide collectie hoofdkussens die samengesteld zijn uit verschillende materialen zoals dons, veren of (natuur)latex. Onze slaapspecialisten nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Bovendien biedt Atlantic u de mogelijkheid om een hoofdkussen thuis uit te proberen.  

Slaap advies geven aan klanten,
Accessoires

Linnengoed

Een slaapkamer is niet compleet zonder mooi linnengoed. Atlantic is een echte allround beddenwinkel en dat betekent dat u er uiteraard ook terecht kunt voor uw slaapkamer accessoires. Wat uw smaak of voorkeur ook is, de slaapspecialisten van Atlantic helpen u graag bij het vinden van linnengoed in alle denkbare kleuren, stijlen, materialen en formaten. Ook wat betreft linnengoed bent u bij Atlantic verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Meubelen

Voor Atlantic is niet alleen het comfort van uw bed van belang. Bij Atlantic wordt er namelijk ook veel aandacht besteed aan de aankleding en uitstraling van uw slaapkamer. Onze slaapspecialisten helpen u graag bij het samenstellen van een stijlvolle en sfeervolle slaapkamer waar u helemaal tot rust kunt komen. In onze showroom in Wijchen kunt u kennismaken met een breed scala aan bijpassende kasten, ledikanten, nachtkastjes en andere accessoires. Klik hier om meer slaapkamer meubelen te bekijken.

Slaapkamer meubelen

Kom langs in onze showroom!

In onze 2500 m2 grote waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) geven wij u graag een persoonlijk slaapadvies.

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons

Showroom