Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in de winkelwagen.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

De slaapspecialist van Wijchen

Atlantic Bedden is een gezellig familiebedrijf uit Wijchen waar persoonlijke aandacht, het leveren van hoogwaardige kwaliteit en het geven van deskundig slaapadvies zeer hoog in het vaandel staat. Atlantic Bedden laat zich absoluut niet meevoeren door de huidige markt waarin steeds meer prijsvechters gaan voor de ‘snelle verkoop’. Al sinds 1981 staan onze slaapspecialisten garant voor uw nachtrust en zij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Het persoonlijke advies van onze slaapspecialisten gecombineerd met onze unieke collectie kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat u bij Atlantic Bedden altijd een geschikt slaapsysteem kunt vinden dat past bij uw wensen, behoeften en voorkeuren. In onze beddenspeciaalzaak in Wijchen geven onze ervaren slaapspecialisten u graag advies over het type bed dat het beste bij uw lichaam past.

Beddenspeciaalzaak Wijchen

In Wijchen vindt u dé Matrassenscan.

Hoe weet u zeker dat een matras goed bij uw lichaam past? Even proefliggen in een beddenwinkel zegt namelijk niets over het comfort dat u op de lange termijn zult gaan ervaren. De aankoop van een nieuw matras is een belangrijke investering in uw gezondheid en daarom is het maken van een weloverwogen beslissing van groot belang. Om u hierbij goed te kunnen helpen heeft Hans Schraven, oprichter van Atlantic Bedden, geïnvesteerd in een ultieme oplossing: de Matrassenscan.

Deze unieke Matrassenscan maakt het mogelijk om snel een objectief, betrouwbaar en analytisch slaapadvies te krijgen waarbij er rekening wordt gehouden met uw slaaphouding en unieke lichaamseigenschappen. Met de Matrassenscan kunnen de slaapspecialisten van Atlantic namelijk uw unieke slaapprofiel testen op elke denkbare combinatie van matrassen en bedbodems. Hierdoor weet u zeker dat u een weloverwogen matraskeuze maakt waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Meer informatie over onze Matrassenscan kunt u vinden op onze website: www.matrassenscan.nl.

Een waterbed kopen in Wijchen?

Ook voor waterbedden bent u bij Atlantic Bedden aan het juiste adres. In onze beddenspeciaalzaak in Wijchen kunt u namelijk verschillende soorten waterbedden uitproberen: hardside- en softside waterbedden, volledig gestabiliseerd of ongestabiliseerd, maar ook waterbed-boxspring combinaties en duo-systemen. Kom gerust langs in onze showroom in Wijchen en ervaar zelf het comfort van onze waterbedden. Meer informatie over de waterbedden van Atlantic Bedden kunt u vinden op onze website: www.waterbed.nl

Waterbed softside
Beddenzaak Nijmegen

Dé allround beddenspeciaalzaak

In Wijchen werd in 1981 ‘De Waterbedden Centrale’ geopend door Hans Schraven en dit legde de kiem voor ‘Atlantic Bedden’. Destijds specialiseerde Atlantic zich namelijk nog uitsluitend in waterbedden, maar tegenwoordig biedt Atlantic naast een ruim assortiment waterbedden ook een uitgebreide collectie ‘normale’ bedden aan. Hierdoor kunnen onze slaapspecialisten voor ieder type slaper een geschikt slaapsysteem aanmeten. Dus of u nu op zoek bent naar een waterbed, een ‘normaal’ bed, een bedbodem of enkel wat accessoires zoals hoeslakens en dekbedden, bij Atlantic in Wijchen kunt u altijd iets vinden dat past bij uw wensen.

Bezoek onze showroom!

In onze waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) adviseren wij u graag over de meest geschikte oplossing. Wilt u een gratis en vrijblijvende analyse van uw persoonlijke slaapprofiel op basis van onze MatrassenScan? Bel of mail dan even voor een afspraak: we maken graag tijd voor u.

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons

Showroom