Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in je winkelmand.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

Familiebedrijf Atlantic Bedden

Het succes van het familiebedrijf Atlantic kenmerkt zich door een zeer uitgebreide collectie kwaliteitsproducten en een uitstekende service met een persoonlijke aanpak. Ook ná levering en installatie staan de slaapspecialisten van Atlantic Bedden altijd voor u klaar. Wij van Atlantic zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daardoor bent u bij Atlantic Bedden dus jarenlang verzekerd van een comfortabele nachtrust. Alles draait bij beddenspeciaalzaak Atlantic namelijk om gedegen vakkennis, topservice en het geven van een eerlijk slaapadvies.

Beddenzaak Nijmegen

Uniek in regio Nijmegen: de Matrassenscan.

Atlantic Bedden is absoluut geen standaard beddenspeciaalzaak. In onze beddenwinkel vlakbij Nijmegen vindt u namelijk de unieke Matrassenscan. Deze unieke vinding zorgt ervoor dat de slaapspecialisten van Atlantic aan iedereen persoonlijk en objectief slaapadvies kunnen geven. De Matrassenscan maakt voor u namelijk de keuze voor een bepaald slaapsysteem op basis van uw lichaamsbouw en slaaphouding. De Matrassenscan heeft een intelligente sensormat die nauwkeurig de drukpunten meet van uw lichaam op vrijwel alle mogelijke combinaties van bedbodems en matrassen. Hierdoor komt u er snel achter welke matras-/bodemcombinatie het meest geschikt voor u is. In onze beddenspeciaalzaak nabij Nijmegen kunt u dus op een efficiënte en objectieve manier de juiste keuze maken voor uw nieuwe matras. Meer informatie over onze Matrassenscan kunt u vinden op onze website: www.matrassenscan.nl.

De beste waterbedden in de regio Nijmegen

Atlantic Bedden staat in de regio Nijmegen al sinds 1981 bekend als dé grootste waterbedspecialist van Nederland. De waterbedden van Atlantic zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Bovendien biedt Atlantic Bedden professionele service op maat en kunt u ook na levering rekenen op een uitstekende service van onze slaapspecialisten. Bent u op zoek naar een nieuw waterbed? Of bent u van plan om uw eerste waterbed te gaan kopen? In onze beddenspeciaalzaak vlakbij Nijmegen adviseren de slaapspecialisten van Atlantic u graag bij uw keuze. Meer informatie over de waterbedden van Atlantic Bedden kunt u vinden op onze website: www.waterbed.nl

Waterbed softside

Dé allround beddenspeciaalzaak van de regio Nijmegen

De regio Nijmegen maakte in 1981 kennis met de ‘De Waterbedden Centrale’: de eerste waterbedwinkel van oprichter Hans Schraven. Deze opening legde de kiem voor ‘Atlantic Bedden’. Toen specialiseerde Atlantic zich namelijk nog enkel in waterbedden, maar tegenwoordig biedt Atlantic Bedden naast verschillende soorten waterbedden ook een zeer gevarieerde collectie ‘normale’ bedden aan. Hierdoor kunnen de slaapspecialisten van Atlantic nu een passend slaapsysteem aanmeten bij ieder type slaper. Dus of u nu op zoek bent naar een ‘normaal’ bed, een waterbed, een boxspring of enkel nieuwe slaapkameraccessoires zoals hoofdkussens en bedlinnen, bij Atlantic Bedden bent u altijd aan het juiste adres.

Bezoek onze showroom!

In onze waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) adviseren wij u graag over de meest geschikte oplossing. Wilt u een gratis en vrijblijvende analyse van uw persoonlijke slaapprofiel op basis van onze MatrassenScan? Bel of mail dan even voor een afspraak: we maken graag tijd voor u.

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons

Showroom