Atlantic: de slaapspecialist sinds 1981
0

Geen producten in je winkelmand.

Slaapspecialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie Persoonlijk advies Samenwerking met top fabrikanten

Een unieke vinding uit Gelderland: de Matrassenscan

Atlantic Bedden is de laatste jaren uitgegroeid tot veel meer dan alleen een beddenspeciaalzaak. Zo vindt u in onze showroom de Matrassenscan. Dit is een unieke vinding van Atlantic Bedden waarmee onze slaapspecialisten iedere klant kunnen voorzien van een persoonlijk, analytisch en objectief slaapadvies. Deze in Gelderland ontwikkelde Matrassenscan test voor u nagenoeg alle denkbare soorten matrassen in combinatie met allerlei verschillende typen bedbodems. Hierdoor komt u er snel achter welke matras-/bodemcombinatie het beste bij uw lichaam past. In onze beddenspeciaalzaak in Wijchen kunt u dus op een snelle en betrouwbare manier een goede keuze maken voor een nieuw matras. Voor meer informatie over onze unieke Matrassenscan kunt u terecht op onze website: www.matrassenscan.nl.

Beddenzaak Gelderland
Waterbed advies

Een waterbed kopen in Gelderland?

Atlantic staat al sinds 1981 bekend als dé waterbedspecialist van Gelderland. Bij Atlantic bent u als klant altijd verzekerd van een waterbed van de hoogste kwaliteit en een professionele service op maat – ook ná levering en installatie van uw waterbed. Daarnaast heeft Atlantic zijn eigen unieke waterbeddenlijn die volledig afgestemd kan worden op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dus bent u op zoek naar een nieuw waterbed? Of wilt u uw eerste waterbed kopen? In onze beddenspeciaalzaak in Wijchen adviseren onze slaapspecialisten u graag bij uw keuze. Voor meer informatie over de waterbedden van Atlantic kunt u terecht op onze website: www.waterbed.nl

Marco en Sandra over hun ervaring met de Atlantic Bedden

Na een zwaar bedrijfsongeval kon Marco niet meer goed slapen. Daarom zijn de slaapspecialisten van Atlantic samen met Marco en zijn vrouw Sandra op zoek gegaan naar een geschikte slaapoplossing. Uiteindelijk hebben wij voor Marco en Sandra een geschikt slaapsysteem kunnen aanmeten waardoor zij nu beide weer kunnen genieten van een optimale nachtrust. In het volgende filmpje vertellen Marco en Sandra over hun ervaring met Atlantic Bedden.

waterbed
Slaap advies geven aan klanten,
Accessoires

Bezoek onze showroom!

In onze waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) adviseren wij u graag over de meest geschikte oplossing. Wilt u een gratis en vrijblijvende analyse van uw persoonlijke slaapprofiel op basis van onze MatrassenScan? Bel of mail dan even voor een afspraak: we maken graag tijd voor u.

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons

Showroom